Dorpsvisie Dronryp 2024-2034
dinsdag 18 juni 2024

Dorpsvisie Dronryp 2024-2034

Het heeft even geduurd maar eindelijk is het zover. Tijdens de algemene ledenvergadering van Dorpsbelang Dronryp is de Dorpsvisie 2024-2034 gepresenteerd. Ondertussen heeft iedereen een papieren exemplaar mogen ontvangen in de brievenbus.

Omdat een dorpsvisie van en voor het dorp is hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk dorpsgenoten te betrekken bij de totstandkoming. We hebben circa 250 reacties gekregen op een enquête over waar we blij mee zijn en wat er beter kan. In 2 gespreksavonden met dorpsgenoten zijn de reacties besproken en specifieker gemaakt. Daarbij is aangegeven welke onderwerpen hoog op de agenda moeten komen. 

Speciale dank aan onze dorpsgenoten Johan Dalstra die de teksten heeft geschreven, Klaas Koopmans die verantwoordelijk was voor alle foto’s en natuurlijk Erik Tijsma die het geheel heeft vormgegeven en gedrukt.

Als bestuur van het dorpsbelang hebben we met deze dorpsvisie een kader in handen waarmee we de komende jaren aan de slag kunnen. Uiteraard kunnen we dit niet alleen en hebben we uw hulp nodig. Als er een onderwerp is waarvan u denkt: "daar wil ik wel bij helpen”, neemt u dan contact op met een van de bestuursleden. 

De dorpsvisie van en over Dronryp voor de komende jaren kunt u hieronder downloaden.

Namens het bestuur, 

Martin Haarman

Voorzitter Dorpsbelang Dronryp 

Dorpsvisie 2024-2034

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Dorpsvisie Dronryp 2024-2034'
Naar het nieuwsoverzicht
Top