Informatiebijeenkomst plannen woningbouw bedrijventerrein De Opslach en Ljouwertertrekwei
zondag 29 september 2024

Informatiebijeenkomst plannen woningbouw bedrijventerrein De Opslach en Ljouwertertrekwei

In onze dorpsvisie hebben we gemeld dat er plannen zijn voor woningbouw op het huidige bedrijventerrein bij De Opslach en Ljouwertertrekwei (het BCD gebouw). Hierbij zijn plannen voor verschillende doelgroepen, van relatief goedkope woningen en appartementengebouw tot vrijstaande woningen. Als Dorpsbelang zijn we blij met deze ontwikkeling en daarom willen we onderstaande uitnodiging voor een informatiebijeenkomst van harte aanbevelen. 

Op woensdag 9 oktober 2024 van 18.00 uur tot 19.30 uur organiseert projectontwikkelaar Blue Banner een inloopbijeenkomst over de locaties Opslach en Ljouwertertrekwei.

Deze inloopbijeenkomst wordt gehouden in het Parochiehuis, Dûbelestraak 12 in Dronrijp.
De locaties Opslach en Ljouwertertrekwei gaan namelijk veranderen. De loodsen aan de Opslach langs het Van Harinxmakanaal en de loodsen aan de Ljouwertrekwei worden gesloopt. De projectontwikkelaar heeft Architectenburo Adema uit Dokkum gevraagd een plan te maken voor woningbouw op bovenstaande locaties. De projectontwikkelaar en de architect informeren u over de uitgangspunten die gelden voor deze gebieden, het proces en de planning. Het stedenbouwkundig plan is samen met de gemeente Waadhoeke opgesteld.
De opgehaalde ideeën worden – waar dat kan – meegenomen in de uitwerking van de plannen. 

Wat kunt u verwachten?
De architect toont de beelden van de locatie en de eerste schetsen van het ontwerpvoorstel. De projectontwikkelaar kan de procedure en de planning toelichten. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom!
Heeft u vragen, neem dan contact op met Yvonne van den Heuvel, info@bluebanner.nl of telefoonnummer 06 233 62 976.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Informatiebijeenkomst plannen woningbouw bedrijventerrein De Opslach en Ljouwertertrekwei' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Informatiebijeenkomst plannen woningbouw bedrijventerrein De Opslach en Ljouwertertrekwei'
Naar het nieuwsoverzicht
Top